top of page
Tim Wade_edited.jpg

Tim Wade

Chair Board of Trustees

Tim joined the board in 2017, having lived in East Hertfordshire all his life.  Joining our board to help us to shape the future strategy and extend the reach of our service. Tims background is specialising in business development and creating partnerships.

Tim has always volunteered supporting different groups, helping our local communities and their residents.  He volunteers as a Community First Responder with the East of England Ambulance Service. In addition, he is a volunteer with the Age UK visiting scheme for people who find themselves isolated and lonely in later life.  

In his spare time, he is busy looking after his teenage daughter and her Equestrian hobby.

Malcolm Parry

Administratori i besuar

Malcolm iu bashkua Bordit të Këshillimit të Qytetarëve Stevenage në vitin 2017 si Administrator i Besuar.  Ai e ka kaluar jetën e tij në industrinë e muzikës dhe televizionit si krijues dhe tregtar._cc781905-319-45c është një sipërmarrës mediash me një histori ndërkombëtare në origjinën, financimin dhe prodhimin e mediave dhe koncepteve të reja të teknologjisë, dhe është gjithashtu një kompozitor i botuar, muzikant dhe anëtar i Shoqërisë së të Drejtave të Performancës.  Ai ka një Interes i madh për zhvillimin personal, ndërveprimin social dhe ndërtimin e ekipit dhe është një praktikues i kualifikuar i NLP.

Në kohën e lirë atij i pëlqen të shijojë 'jashtë' përmes ecjes dhe lundrimit.

Malcolm Parry_edited.jpg
Tony Egunjobi_edited.jpg

Toni Egunjobi

Administratori i besuar

Tony Egunjobi është një drejtues i lartë i IT-së i vetësiguruar, i fokusuar në strategji, me përvojë në drejtimin dhe menaxhimin e transformimit dixhital të udhëhequr nga biznesi, programeve të tregtisë elektronike dhe analizave të gjera të përmirësimit të biznesit për bizneset e njohura globale.
Ai ka një diplomë Master në Administrim Biznesi dhe Master në Inxhinieri të Sistemeve të Informacionit. Ai ka punuar në role të ndryshme drejtuese dhe menaxhuese të teknologjisë brenda shërbimeve financiare, automobilave dhe institucioneve të qeverisjes vendore globalisht.

Toni është një student i shkollës prestigjioze të Biznesit të Lagos, një Auditor Kryesor i Institutit Britanik të Standardeve për Programin e Vazhdueshmërisë së Biznesit, një arkitekt sipërmarrës i certifikuar nga TOGAF, profesionist i certifikuar i IT-së i Shoqërisë Britanike të Kompjuterëve dhe mban një certifikim Six Sigma Green Belt për përmirësimin e cilësisë. Fushat kryesore të ekspertizës së tij janë në planifikimin dhe menaxhimin strategjik, strategjinë e arkitekturës së teknologjisë, menaxhimin dhe qeverisjen e rrezikut, udhëheqjen, koordinimin dhe menaxhimin e programit.

Toni është shumë i interesuar të ndihmojë në përmirësimin e shkathtësisë së biznesit përmes aplikimit të teknologjisë. Ai këshillon bizneset se si mund të shfrytëzojnë fuqinë e teknologjisë së informacionit për të krijuar vlera të prekshme nga mënyra se si jetojmë, punojmë dhe luajmë. Ai është i martuar lumturisht me fëmijë. Toni pëlqen të luajë tenis në lëndinë dhe badminton, të udhëtojë dhe të shikojë filma në kohën e tij të lirë.

Kevin Grix

Administratori i besuar

Kevin është CEO dhe Krye Ombudsman në Rail Ombudsman, Ombudsman i Përmirësimit të Mobiljeve dhe Shtëpisë dhe Ombudsmanit për Zgjidhjen e Mosmarrëveshjeve. 

Kevin është një avokat jo-praktikues dhe u thirr në Bar nga Inner Temple në 2008. Ai ka një njohuri të specializuar në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve alternative dhe ligjin e konsumatorit. 

Emërimet e tij aktuale dhe të mëparshme përfshijnë Anëtar të Bordit Këshillimor në Ombudsmanin e Pavarur të Futbollit, Anëtar të Bordit Ekzekutiv në Shoqatën e Ombudsmanëve Britanikë dhe Irlandez dhe Anëtar themelues të Bordit Strategjik në Aleancën për Mbrojtjen e Konsumatorit.

kevin grix for website_edited.jpg
Jamie Lyons Headshot.jpg

Jamie Lyons

Administratori i besuar

Jamie iu bashkua Bordit të Citizens Advice Stevenage në 2022 si Administrator i Besuar.

Gjatë gjithë karrierës së tij, ai ka punuar në role të ndryshme drejtuese të burimeve njerëzore në disa sektorë, duke përfshirë automobilat, teknologjinë, shërbimet financiare, kozmetikën dhe sektorin jofitimprurës.

Jamie ka një gamë të gjerë eksperience në partneritet me ekipet ekzekutive dhe drejtuese të larta për t'i mundësuar ata të arrijnë qëllimet e tyre. Fushat e tij të specializuara të ekspertizës përfshijnë marrëdhëniet me punonjësit, menaxhimin e ndryshimit dhe zhvillimin e organizatës. Ai është një avokat i investimit te njerëzit dhe kënaqet duke ndihmuar njerëzit të arrijnë potencialin e tyre të plotë.


Ai është anëtar i CIPD dhe ka një diplomë master në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore.

Në kohën e tij të lirë, Xhemi pëlqen të ecë me biçikletë dhe të ecë.

James Hurley

Administratori i besuar

Unë kam jetuar në Hitchin për më shumë se 30 vjet dhe u bashkua me Citizens Advice Stevenage si Administrator i Besuar dhe Thesar në 2022.

 

 am një kontabilist i kualifikuar dhe ka punuar për Këshillin e Qarkut në një sërë rolesh financiare dhe u transferova në policinë e Hertfordshire ku isha Drejtor Financiar dhe Drejtor i Burimeve për 16 vjet.

 

Kohët e fundit kam këshilluar punëdhënësit e sektorit publik për çështjet e pensioneve dhe kam qenë anëtar i skemave kombëtare këshilluese dhe bordeve lokale të pensioneve.

James_edited.jpg
Mat Lawson Headshot.jpg
Mat Lawson Headshot.jpg

James Hurley

Administratori i besuar

Unë kam jetuar në Hitchin për më shumë se 30 vjet dhe u bashkua me Citizens Advice Stevenage si Administrator i Besuar dhe Thesar në 2022.

 

 am një kontabilist i kualifikuar dhe ka punuar për Këshillin e Qarkut në një sërë rolesh financiare dhe u transferova në policinë e Hertfordshire ku isha Drejtor Financiar dhe Drejtor i Burimeve për 16 vjet.

 

Kohët e fundit kam këshilluar punëdhënësit e sektorit publik për çështjet e pensioneve dhe kam qenë anëtar i skemave kombëtare këshilluese dhe bordeve lokale të pensioneve.

Photo TV.jpg

Toni Egunjobi

Administratori i besuar

Tony Egunjobi është një drejtues i lartë i IT-së i vetësiguruar, i fokusuar në strategji, me përvojë në drejtimin dhe menaxhimin e transformimit dixhital të udhëhequr nga biznesi, programeve të tregtisë elektronike dhe analizave të gjera të përmirësimit të biznesit për bizneset e njohura globale.
Ai ka një diplomë Master në Administrim Biznesi dhe Master në Inxhinieri të Sistemeve të Informacionit. Ai ka punuar në role të ndryshme drejtuese dhe menaxhuese të teknologjisë brenda shërbimeve financiare, automobilave dhe institucioneve të qeverisjes vendore globalisht.

Toni është një student i shkollës prestigjioze të Biznesit të Lagos, një Auditor Kryesor i Institutit Britanik të Standardeve për Programin e Vazhdueshmërisë së Biznesit, një arkitekt sipërmarrës i certifikuar nga TOGAF, profesionist i certifikuar i IT-së i Shoqërisë Britanike të Kompjuterëve dhe mban një certifikim Six Sigma Green Belt për përmirësimin e cilësisë. Fushat kryesore të ekspertizës së tij janë në planifikimin dhe menaxhimin strategjik, strategjinë e arkitekturës së teknologjisë, menaxhimin dhe qeverisjen e rrezikut, udhëheqjen, koordinimin dhe menaxhimin e programit.

Toni është shumë i interesuar të ndihmojë në përmirësimin e shkathtësisë së biznesit përmes aplikimit të teknologjisë. Ai këshillon bizneset se si mund të shfrytëzojnë fuqinë e teknologjisë së informacionit për të krijuar vlera të prekshme nga mënyra se si jetojmë, punojmë dhe luajmë. Ai është i martuar lumturisht me fëmijë. Toni pëlqen të luajë tenis në lëndinë dhe badminton, të udhëtojë dhe të shikojë filma në kohën e tij të lirë.

Malcolm Parry

Administratori i besuar

Malcolm iu bashkua Bordit të Këshillimit të Qytetarëve Stevenage në vitin 2017 si Administrator i Besuar.  Ai e ka kaluar jetën e tij në industrinë e muzikës dhe televizionit si krijues dhe tregtar._cc781905-319-45c është një sipërmarrës mediash me një histori ndërkombëtare në origjinën, financimin dhe prodhimin e mediave dhe koncepteve të reja të teknologjisë, dhe është gjithashtu një kompozitor i botuar, muzikant dhe anëtar i Shoqërisë së të Drejtave të Performancës.  Ai ka një Interes i madh për zhvillimin personal, ndërveprimin social dhe ndërtimin e ekipit dhe është një praktikues i kualifikuar i NLP.

Në kohën e lirë atij i pëlqen të shijojë 'jashtë' përmes ecjes dhe lundrimit.

PE- Linked in.jpg

Sarah Neilson

Vice Chair Board of Trustees

Sarah was elected to the Board of Citizens Advice Stevenage during 2023.

 

Most of her career has been spent in leadership roles in the Energy Sector, with more than thirty years commercial experience within Customer facing and Operational roles and regional and global Supply and Logistics. Sarah has a Master’s Degree in Business Administration and has led diverse multi-cultural regional teams across Europe and Africa, and America. She has strong Service Excellence and Project Management Skills along with a strong bias for action. Sarah is keen to utilise her skillset to help and support others and is looking forward to working closely with the staff and volunteers at CA Stevenage. 

 

In her spare time, Sarah chairs a Netball Club in Hertfordshire, having played the sport herself since school. Nowadays though, she prefers to coach and organise teams.

Sarah Neilson Headshot.jpg

Toni Egunjobi

Administratori i besuar

Tony Egunjobi është një drejtues i lartë i IT-së i vetësiguruar, i fokusuar në strategji, me përvojë në drejtimin dhe menaxhimin e transformimit dixhital të udhëhequr nga biznesi, programeve të tregtisë elektronike dhe analizave të gjera të përmirësimit të biznesit për bizneset e njohura globale.
Ai ka një diplomë Master në Administrim Biznesi dhe Master në Inxhinieri të Sistemeve të Informacionit. Ai ka punuar në role të ndryshme drejtuese dhe menaxhuese të teknologjisë brenda shërbimeve financiare, automobilave dhe institucioneve të qeverisjes vendore globalisht.

Toni është një student i shkollës prestigjioze të Biznesit të Lagos, një Auditor Kryesor i Institutit Britanik të Standardeve për Programin e Vazhdueshmërisë së Biznesit, një arkitekt sipërmarrës i certifikuar nga TOGAF, profesionist i certifikuar i IT-së i Shoqërisë Britanike të Kompjuterëve dhe mban një certifikim Six Sigma Green Belt për përmirësimin e cilësisë. Fushat kryesore të ekspertizës së tij janë në planifikimin dhe menaxhimin strategjik, strategjinë e arkitekturës së teknologjisë, menaxhimin dhe qeverisjen e rrezikut, udhëheqjen, koordinimin dhe menaxhimin e programit.

Toni është shumë i interesuar të ndihmojë në përmirësimin e shkathtësisë së biznesit përmes aplikimit të teknologjisë. Ai këshillon bizneset se si mund të shfrytëzojnë fuqinë e teknologjisë së informacionit për të krijuar vlera të prekshme nga mënyra se si jetojmë, punojmë dhe luajmë. Ai është i martuar lumturisht me fëmijë. Toni pëlqen të luajë tenis në lëndinë dhe badminton, të udhëtojë dhe të shikojë filma në kohën e tij të lirë.

Andrew Cheung Headshot.jpg
Femi Oladiran Headshot.jpg

Malcolm Parry

Administratori i besuar

Malcolm iu bashkua Bordit të Këshillimit të Qytetarëve Stevenage në vitin 2017 si Administrator i Besuar.  Ai e ka kaluar jetën e tij në industrinë e muzikës dhe televizionit si krijues dhe tregtar._cc781905-319-45c është një sipërmarrës mediash me një histori ndërkombëtare në origjinën, financimin dhe prodhimin e mediave dhe koncepteve të reja të teknologjisë, dhe është gjithashtu një kompozitor i botuar, muzikant dhe anëtar i Shoqërisë së të Drejtave të Performancës.  Ai ka një Interes i madh për zhvillimin personal, ndërveprimin social dhe ndërtimin e ekipit dhe është një praktikues i kualifikuar i NLP.

Në kohën e lirë atij i pëlqen të shijojë 'jashtë' përmes ecjes dhe lundrimit.

Takoni menaxherët tanë

Charlotte Blizzard- Welch

CEO ynë që nga viti 2019. Charlotte ka qenë me Bamirësi për dy takime që nga viti 2014 kur ajo u bashkua si vullnetare. Duke u diplomuar nga universiteti i Essex-it në vitin 2013 me një të parë në Administrim Biznesi, ajo u zhvendos në Stevenage dhe u bë vullnetare në Citizens Advice Stevenage dhe shpejt shkoi në ekipin e drejtuesve të lartë, përmes një sërë rolesh. Në vitin 2018 ajo hodhi një hap në sektorin privat si Drejtuese e Zhvillimit të Biznesit për një kompani transporti duke u rikthyer në vitin 2019 në bamirësinë për të cilën ajo ka një pasion të vërtetë.

Arritjet më të mëdha të Charlottes për organizatën janë fokusuar në qeverisjen dhe reduktimin e shpenzimeve të kontrollueshme. Ajo me të vërtetë ndjen se e ka gjetur nivelin e saj duke punuar në sektorin e tretë dhe duke dhënë një kontribut pozitiv për komunitetin tonë.

Charlotte Summerbee_edited.jpg

Charlie Newman

Charlie u bashkua me ne në 2015 dhe tani është menaxheri ynë i cilësisë dhe operacioneve të këshillave këtu në Citizens Advice Stevenage. Përpara këtij roli, Charlie ka punuar si punëtor rasti për Projektin Stevenage Homes dhe Projektin e marrëveshjes më të mirë të energjisë, dhe ka punuar si mbikëqyrës i sesionit këshillues për rreth dy vjet.
 
Charlie mbikëqyr cilësinë e përgjithshme të këshillave që ne japim si organizatë, duke përfshirë kryerjen e vlerësimeve mujore të auditimit të këshillave për të siguruar që ne të qëndrojmë në përputhje. Në Citizens Advice Stevenage, ne krenohemi me standardet tona jashtëzakonisht të larta të Cilësisë së Këshillimit dhe Eksperiencës së Klientit dhe Charlie synon ta mbështesë këtë.

Melanie Bel Haj_edited.jpg

Melanie Bel Haj

Menaxherja jonë e financimit dhe e projekteve Melanie ka qenë me Citizens Advice Stevenage për dy takime. Melanie fillimisht u bashkua me ne në 2015 si një udhërrëfyese e mençur e pensioneve dhe gjithashtu punoi si mbikëqyrëse e sesionit të këshillimit për rreth 3 vjet.  Pasi kaloi disa vite si Oficere e Cilësisë dhe Projekteve të Këshillave për një tjetër këshilltare lokale , Melanie iu bashkua ekipit tonë në vitin 2021.

 

Roli i Melanie është të gjenerojë të ardhura për organizatën, të menaxhojë projekte të reja dhe ekzistuese dhe të udhëheqë në punën tonë kërkimore dhe fushatash.  Melanie është gjithashtu përgjegjëse për të siguruar që ne të komunikojmë mesazhet e duhura me njerëzit e duhur, kështu që që banorët e Stevenage të marrin ndihmën që u nevojitet kur u nevojitet.

Olufunke Olurotimi_edited.jpg

Olufunke Olurotimi-Adejumo

Olufunke na u bashkua në vitin 2018 si administrator dhe tani është Menaxheri ynë i Zyrës dhe PA tek CEO. Ajo është një profesioniste e menaxhimit të ndryshimeve me vite përvojë në sektorin bankar dhe në sektorin e tretë. Një mbajtëse e arrirë MBA me ekspertizë në udhëheqje, analizë dhe menaxhim strategjik, ajo është e apasionuar pas stërvitjes dhe zhvillimit të ekipeve me performancë të lartë me një përkushtim për përsosmëri në çdo kohë. Olufunke është një anëtar dhe  Menaxher i Chartered i Fondacionit të Chartered Management Institute UK.

Roli i saj është të ushqejë asetet tona më të mëdha - njerëzit dhe të lehtësojë mbarëvajtjen e organizatës përmes sigurimit të proceseve dhe procedurave administrative efektive, si dhe duke ofruar mbështetje për CEO dhe anëtarë të tjerë të ekipit të Lidershipit të Lartë.

bottom of page