top of page

Historia jonë:

 

Themeluar në vitin 1956, 10 vjet pasi u krijua qyteti i ri, Citizens Advice Stevenage u krijua dhe drejtoi një grup të vogël banorësh vendas që panë një nevojë në komunitet. Ne kemi qenë në një udhëtim të madh gjatë 60+ viteve tona, por bazat tona mbeten: të mbështesim banorët e Stevenage për të kapërcyer problemet e tyre.

E ardhmja jone:

 

Ne po përshtatemi vazhdimisht për të përmbushur nevojat e komunitetit tonë dhe po rishikojmë në mënyrë aktive tendencat, gjë që na jep një mundësi unike për të adresuar çështjet kryesore.

 

Ne nuk i rishikojmë vetëm çështjet që shohim, ne gjithashtu rishikojmë veten për t'u siguruar që mbetemi të rëndësishme për komunitetin tonë.

 

Ne filluam strategjinë tonë të biznesit në 2019, duke adresuar katër fusha kryesore:

Our-Values-a5-2(1) (1).jpg
annual report 21-22.PNG
Richard and Charlotte.jpg

Financat tona:

 

Shpenzimet tona janë shpenzuar pothuajse tërësisht në aktivitetet tona të drejtpërdrejta bamirëse. Kohët e fundit ne kemi kryer aktivitete për mbledhjen e fondeve në shkallë të vogël.

 

Ne jemi një organizatë bamirëse dhe për këtë arsye pranojmë donacione, të ardhurat tona janë pothuajse tërësisht të përbëra nga grante dhe kontrata për shërbime.

99.3% e shpenzimeve tona janë për aktivitete bamirëse direkte, ndërsa pjesa tjetër për qeverisje.

 

Ju mund të lexoni të gjitha llogaritë tona në faqen e internetit të Komisionit të Bamirësisë këtu.

Detajet e llogarive tona ligjore 2020/21 mund të gjenden këtu

Ne synojmë të ofrojmë këshillat e nevojshme për njerëzit për problemet me të cilat përballen dhe të përmirësojmë politikat dhe praktikat që ndikojnë në jetën e njerëzve.

Ne ofrojmë këshilla falas, të pavarura, konfidenciale dhe të paanshme për të gjithë për të drejtat dhe përgjegjësitë e tyre.

Ne vlerësojmë diversitetin, promovojmë barazinë dhe sfidojmë diskriminimin.

Ne jemi një shoqatë e pavarur bamirëse dhe anëtare e Byrove të Këshillimit të Shoqatës Kombëtare të Qytetarëve. Në 2020/2021 ne ndihmuam drejtpërdrejt18,007 people në qytet with 27,830 problems, sjellë£1,730,412 në xhepat e tyre. 

Akreditimet & Ligjshmëritë

Autorizuar dhe rregulluar nga Autoriteti i Sjelljes Financiare- FRN:617753

Leadership self assessment 2022 

 

We are proud to report that we have secured 'green, green' scoring once again. We pride ourselves in our achievement and will continue to strive for this score every time. 

If you'd like to see what we get scored against click here to read our National Guidance.

bottom of page